EMPOWERING

Du er den viktigste kvinnen i ditt liv!

Du har enorme ressurser og krefter i deg som du kan lære deg å benytte mer av.

Skjermbilde 2020-12-06 kl. 15.06.36.png
Elsk deg Selv - online

Et effektiv kurs som er morsomt, utfordrnede, og fylt med glad galskap. Du får kjenne på ditt potensiale som kvinne og energi spreder og booster.  Dette er et kurs for å jazze opp deg som er min medsøster, aj aj aj!!!

Les mer om FMO Elsk deg Selv her!

Skjermbilde 2020-12-06 kl. 15.09.03.png
Superwoman - online

8 spirituelle MODULER  som utvikler dine SUPERPOWERS

På denne reisen lærer du å slå på dine superkrefter og ser dypere inn i deg og din naturlige intuisjon. Hvert tema introduserers i ca 20-25 minutter. 


Dette er et løsere konsept, hvor jeg prater og forteller fra mitt indre og viser mine skjulte krefter. Hver modul inviterer til interaktivisering i gruppa, og alle deler av sitt skattkammer med erfaringer.

 

Øk din even til å tenke utenfor boksen og komfort sonen.  Det å skille seg ut fra massen er en Superpower for tøffe kvinner. Vekk den lille jenta og bli kreativ med henne. Sett i gang alle dine skjulte krefter.

Les mer om FMO SUPERWOMAN her!

Skjermbilde 2020-12-06 kl. 15.32.26.png
Female Leadership - analogt

Female Leadership er et eksperimenterende kurs, designet som en inkubator og et vakkert laboratorium for å øke ditt høye potensiale som kvinne.

Vi blåser liv i din sjels potensiale og vekker til liv lengsler du har gjemt inni deg. Du vil oppleve at du flytter normalen for livet til helt nye høyder av hva et normalt liv kan innebære.

 

For nå er det jammen din tur til å tørre å være helt deg selv.

Kurset er analogt, det betyr at vi møtes fysisk 5 helger i løpet av et år. Fast base er i CasaBlanca, men noen av helgene kan også bli lagt til andre lokasjoner. Det vil i tillegg månedlige online moduler med ulike teamer og arbeidsoppgaver.

Les mer om Female Leadership her!